OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL (FAQ)

THE NEW CLASSIC SOCKS

Hvordan fungerer konceptet?

The New Classic Socks har en skjult trykknap implementeret i ribben på strømpen. Trykknapperne bruges til at klikke strømperne sammen inden vask, således at de forbliver som et par – På denne måde slipper du for at sortere strømper

Vi har skjult trykknapperne for at skabe et så stilrent design som muligt. Den smarte funktionalitet kommer dermed kun til syne, når strømperne er til vask

Hvor er strømperne produceret?

The New Classic Socks er produceret i Portugal under gode vilkår hvad angår produktionsfaciliteter og arbejdsforhold. Vi har valgt en europæisk leverandør netop for at sikre, at vores strømper bliver produceret på den mest etiske og bæredygtige måde. 

Krymper jeres strømper?

Vi har forsøgt at minimere andelen af elastan i vores strømper, uden at det går ud over komforten. Ved at benytte mindre elastan sikres det, at strømpernes facon holdes bedst muligt. 

For at holde faconen bedst muligt, anbefaler vi at du ikke tørretumbler dine strømper. 

Giver trykknapperne nogen form for ubehag?

Vi har testet The New Classic Socks i mange forskellige situationer, og har kun fået én form for tilkendegivelse med på vejen – Trykknapperne giver ingen form for ubehag. 

Hvad er trykknapperne lavet af?

Trykknapperne er produceret i plastik, og producenten er OEKO-TEX 100 certificeret, hvilket ganske enkelt betyder, at trykknapperne ikke indeholder skadelig kemi.

I øvrigt er alle materialer i The New Classic Socks OEKO-TEX 100 certificeret, hvilket, selvom det lyder ret banalt, ikke er en selvfølge i store dele verdens tøjproduktion.

Hvad er strømperne lavet af?

For at skabe en så bæredygtig strømpe som muligt, er The New Classic Socks produceret i 75% GOTS-certificeret økologisk bomuld, 23% polyamid og 2% elastan

I øvrigt er alle materialer i The New Classic Socks OEKO-TEX 100 certificeret, hvilket, selvom det lyder ret banalt, ikke er en selvfølge i store dele verdens tøjproduktion.

Hvorfor skal strømperne kunne klikkes sammen?

The New Classic Socks kan klikkes sammen med det overordnede formål at undgå, at strømper bliver smidt ud, fordi man ikke kan finde makkeren. Hver indbygger mister i gns. 1,4 strømpe per måned, hvilket svarer til, at danskerne årligt smider over 90 millioner par strømper væk, alene fordi man ikke kan finde makkeren. 

Derudover kommer funktionaliteten til at spare dig for tid, fordi du ikke længere skal bruge tid på at sortere strømper.

Returnering

Hvordan returnerer jeg?

Vi tilbyder ikke ombytninger af varer. Hvis du f.eks. ønsker en anden størrelse,  bedes du returnere produktet og foretage en ny bestilling, hvor den ønskede variant bestilles.  

For at returnere dine varer, skal du benytte vores returportal. Returportalen finder du her.

Vi anbefaler, at du følger læser og følger de fire enkelte steps der gøre sig gældende for returnering. De 4 steps finder du her 

Hvad skal jeg foretage mig i forbindelse med returneringen?

1. BESTIL RETURLABEL OG -SEDDEL

Du bestiller en returseddel og køber returfragt til din returpakke gennem vores returportal. Prisen for retur er altid DKK 39 inkl. moms.

Når betalingen er gennemført, kan du på kvitteringssiden hente din returseddel og pakkelabel. Retursedlen og din købte pakkelabel vil også blive sendt til din angivne e-mail adresse. Retursedlen skal vedlægges i pakken, mens pakkelablen skal klistres på pakken.

2. PAK RETURVARERNE FORSVARLIGT

Du bedes pakke varerne forsvarligt, således varerne ikke beskadiges under transporten.

Vi anbefaler, at du benytter den forsendelsespose, hvori du modtog varerne. Posen har en ekstra limlukning, så den nemt kan benyttes igen.

3. INDLEVÉR I NÆRMESTE GLS PAKKESHOP

Når du har bestilt returforsendelsen og pakket returvarerne forsvarligt, er pakken klar til at blive indleveret hos en GLS pakkeshop nær dig. 

Du finder den nærmeste GLS pakkeshop her.

4. VENT PÅ TILBAGEBETALING

Når vi har modtaget din returpakke, vil vores kundeservice behandle den hurtigst mulig. Såfremt din returordre opfylder betingelserne for retur, sørger vi for at refundere dit køb hurtigst muligt.

Der kan gå op til 14 hverdage fra vi har modtaget din returordre, til at beløbet er refunderet til din bankkonto

Hvor lang returret har jeg?

Vi tilbyder 30 dages returret på ubrugte produkter, fra købsdato. Dvs. du har 30 dage til at ombytte eller returnere dit ubrugte produkt.
Vi yder desuden ikke garanti på et produkt, hvis du f.eks. ikke kunne lide strømperne efter en uges brug, da de vil betragtes som brugte og usælgelige.

Hvis fristen på de 30 dage er overskredet kan vi ikke tilbyde tilbagebetaling, og du vil derfor ikke være i stand til at logge ind i vores returportal.

Vi tilbyder ikke ombytninger. Hvis du f.eks. ønsker en anden størrelse, bedes du  returnere produktet og bestil den ønskede størrelse på en ny, seperat ordre.

Bestilling

Hvordan bestiller jeg?

Man kan udelukkende købe The New Classic Socks fra Staid på vores hjemmeside

Ønsker du at blive forhandler af The New Classic Socks? Kontakt os da på contact@staid.dk

Hvor kan jeg finde min faktura/ordrekvittering?

Din ordrefaktura/kvittering kan tilsendes til dig manuelt, såfremt du ønsker det. Kontakt contact@staid.dk og vi sender fakturaen til dig hurtigst muligt

Kan jeg annullere en ordre?

Hvis du ønsker at annullere din ordre, skal du straks kontakte kundeservice på contact@staid.dk

Såfremt din ordre allerede er pakket, kan den ikke annulleres. 
Er dette tilfældet, kan du blot gøre brug af vores 30 dages returret.

Ønsker du yderligere information hvad angår returnering og ombytning, læs da FAQ’en omkring returnering eller kontakt os på contact@staid.dk

Levering

Hvor lang er leveringstiden?

Vi bestræber os på at sende alle ordrer samme dag, såfremt ordren er lagt inden klokken 12. Du kan derfor forvente en leveringstid på 2-4 dage

Vi gør os ikke ansvarlige for forsinkelser forårsaget af forsendelsesfirmaet

Oplever du unormalt lange leveringstider? Kontakt os da straks på contact@staid.dk

Tilbyder I gratis levering?

Ja, vi tilbyder altid gratis levering til alle DAO Pakkeshops, DAO Hjemmelevering og GLS Pakkeshops på ordrer over 399 DKK. 

Hvis din ordre ikke overstiger en værdi på 399 DKK, tilbyder vi en fast lav pris på levering til DAO Pakkeshops, DAO Hjemmelevering og GLS Pakkeshops for kun 39 DKK. Hjemmelevering med GLS koster altid 49 DKK uanset ordreværdi

Hvilke forsendelsesfirmaer benyttes til levering?

Hos Staid kan du frit vælge mellem, om du vil have din pakke leveret af DAO eller GLS, og om den skal leveres til pakkeshop eller til din hjemmeadresse. 

Priserne på levering afhænger af, hvilken forsendelsestype du vælger og hvor meget du handler for.

Ved køb under 399 DKK gælder følgende priser:

  • DAO Pakkeshop: 39 DKK
  • DAO Hjemmelevering: 39 DKK
  • GLS Pakkeshop: 39 DKK
  • GLS Hjemmelevering: 49 DKK

Vi tilbyder altid gratis levering til DAO Pakkeshops, DAO Hjemmelevering og GLS Pakkeshops ved køb over 399 DKK.

Alle priser er inklusiv moms