fbpx

SOKKER MED KNAPPER – SÅ DU SLIPPER FOR TØJSORTERINGEN

Kender du det? På mærkværdig vis er der altid enlige strømper i overskud efter at tøjvasken er overstået. Vi har udviklet sokker med knapper som forsøger at komme problemet til livs, uden at gå på kompromis med hverken kvalitet, design, funktionalitet eller bæredygtighed. Er du træt af enlige strømmer i sokkeskuffen, så hop direkte ind på vores webshop og tjek vores udvalg ud

HVAD ER STAID? SOKKER MED KNAPPER ER DET NYE

STAID er Danmarks nye sokkebrand, som vil gøre op med det faktum, at vi danskere årligt smider over 95 millioner strømper ud, alene fordi vi ikke kan finde makkeren til den enlige strømpe. Med andre ord kasserer danskerne årligt millionvis af strømper, som ikke fejler noget, hvilket STAID har fundet løsningen på. STAID er startet af de to unge iværksættere, Jacob og Mathias, som håber på, at virksomheden kan gøre hverdagen lidt nemmere for dens kunder ved at nytænke strømpen, som vi kender den i dag. 

HVORFOR ER STRØMPER FRA STAID NOGET SÆRLIGT?

Sokker med knapper fra STAID har en skjult trykknap implementeret i sokkernes rib, så  strømperne kan klikkes sammen, inden de smides i vasketøjskurven. På den måde sikres det, at strømperne forbliver som et par under vask, og du undgår dermed også bøvlet med at sortere strømperne efterfølgende. Derudover er der ikke gået på kompromis med designet, idet trykknapperne er skjult bag en moderne logostrop som gør, at den smarte funktionalitet ikke er synlig med det blotte øje. 

Kvalitetsstrømper

Derudover har grundlæggerne bag STAID fokuseret meget på at skabe sokker med knapper, som har en så lille belastning på klimaet som overhovedet muligt. Eksempelvis er bomulden i sokkerne 100% økologisk og tilmed OEKO-TEX 100-certificeret. Kort sagt betyder dette, at sokkerne ikke indeholder skadelig kemi – Noget, som rent faktisk ikke er en selvfølge indenfor tøjindustrien – tværtimod. 

Og det stopper ikke her. Udover at fokusere på funktionalitet, design og bæredygtighed, er der selvfølgelig også brugt ressourcer på at udvikle sokker med knapper, som er slidstærk, men også komfortabel at have på. Ved at vælge en unik kombination af økologisk bomuld, polyamid og elastan, og ved at gøre syningen i tåen usynlig, er strømperne yderst behagelige at have på. Alt dette er med til at gøre STAID’s strømper mærkbart bedre end billigere alternativer.

Endelig  er der blevet brugt ekstra meget tråd i hæl- og tåområderne, således at slidstyrken øges i disse områder. Af den grund vil du opleve, at der går længere tid før der går hul på strømperne, og dermed også længere tid imellem, at du skal have nye strømper. 

ER DEN KLASSISKE STRØMPER NOGET FOR DIG?

Med alle ovenstående features samlet i ét par strømper, mener grundlæggerne bag STAID, at de har redefineret måden vi bør tænke den klassiske strømpe på. Hvad synes du? Lyder strømperne fra STAID som noget for dig? Hvis ja, så kan du læse mere om produktet på STAID’s webshop, som du finder her

Du kan også følge virksomhedsrejsen for de to unge iværksættere på Facebook her