fbpx

PÅ UDKIG EFTER NYE SOKKER? - VI HAR UDVALGET TIL DIG

HAR DU BRUG FOR FLERE SOKKER?

KØB I STEDET VORES 3-PACK OG SPAR PENGE

HERRESOKKER I FREMRAGENDE KVALITET

Herresokker er en essentiel standardvare i enhver mands sokke-skuffe, som der altid skal være styr på. Desværre er der rigtig mange dårlige sokker, som enten har en dårlig komfort, som sidder og irriterer på foden eller strømper som hurtigt bliver slidt op. Vi sælger udelukkende herresokker hvor funktionen, bæredygtigheden og kvaliteten er spiller en vigtig rolle, hvorfor vi mener at vi har skabt de perfekte strømper. Vi sælger kun herresokker i bedste kvalitet og selvfølgelig til en skarp pris.

MANGLER DU EN FAVORIT TIL DINE NYE SOKKER?

Sorte sokker er tidsløse og smarte, derfor har vi gjort dine strømper endnu smartere. Er du en af de mange danskere, som er træt af at bruge tid på at sortere og parre sokker efter hver vask? Det slipper du for med strømper fra Staid. Vores sokker har en smart klik funktion, så de kan klikkes sammen inden vask og smider dem direkte i sokke-skuffen efter uden at skulle finde strømpe-makkeren. Spar tid med at lede efter den forsvundne makker. 

Strømper og Sokker til enhver anledning

Det er de færreste, som tænker over deres strømpevalg til daglig, men det ønsker vi at lave om på. Eftersom du har sokker på de fleste af døgnets timer, skal de selvfølgelig også være behagelige at have på. Strømper er nemlig ikke bare strømper, fordi de, ligesom så mange andre ting, fås i et hav af materialer og kvaliteter.Er du typen der ofte ender med en strømpe, der mangler sin makker? Så kan løsningen være at købe dine nye sokker hos STAID. Hos STAID har vi nemlig forsøgt at udvikle den perfekte strømpe. VI har tilføjet skjulte trykknapper til alle vores strømper, som skaber den ultimative funktionalitet, eftersom strømperne kan klikkes sammen og derved forbliver som et par under vask. Samtidig har vi fokuseret på at skabe den mest optimale komfort uden at gå på kompromis med slidstyrken - Dine fødder er trods alt indelukket stort set hele dagen, så hvorfor skal det ikke være behageligt samtidigt?Hos STAID har vi fokuseret på det stilrene design af vores sokker. Vores sokker kan bruges til enhver anledning - hvad enten den er formel eller afslappet.

STRØMPER ER IKKE BARE STRØMPER

Behovet for strømper er meget forskelligt, alt efter hvad du laver. Til træning bruger du én slags strømper, når der hygges derhjemme om søndagen bruger du en anden slags, og i de helt kolde vintermåneder bruger du et helt tredje par. Behovet ændrer sig hele tiden, men med et bredt udvalg af strømper, er det slet ikke noget problem at følge med.Hos STAID er vores strømper karakteriset ved følgende egenskaber:

BÆREDYGTIGE SOKKER

Vores strømper er produceret af GOTS-certifceret økologisk bomuld som er din garanti for, at bomulden er produceret på en bæredygtig måde. Leder du efter bæredygtige strømper er The New Classic Socks derfor det perfekte valg.

SLIDSTÆRKE BOMULDSSTRØMPER

Vores sokker er i en særlig slidstærk kvalitet, der gør strømperne mere modstandsdygtige. De kan holde til meget brug og bibeholder både farve og tykkelse efter mange vaske. Kvaliteten adskiller sig fra de billigere producenter af strømper, hvilket du vil kunne mærke fra første dag, når du bærer strømper fra STAID.

KLASSISKE SOKKER

Går du ofte i jakkesæt på arbejde, eller er dine strømper bare generelt synlige? Så kan det være en fin detalje med pæne og nydelige strømper, hvor vores moderne logostrop giver et pift til din påklædning.

ØKOLOGISKE SOKKER SOM ER ET HIT

Sokkerne er måske den beklædningsgenstand, vi tillægger mindst vægt, når vi planlægger vores outfit, men ved at tilføje en smart funktionalitet, har vi her os STAID sørget for, at den fremtidige strømpesortering vil blive en leg. Vores økologiske sokker mener vi er en gamechanger i forhold til måden vi tænker sokker på i form af funktionalitet og Bæredygtighed. Køb vores strømper i dag og mærk forskellen. 

BILLIGE SOKKER

Vi mener ikke, at kvalitet behøver at koste en formue. Derfor sælger vi billige sokker til enhver anledning. Vi har forskellige varianter af strømper, men en fast pris uanset hvilken modellen. Vores priser er således at et par koster 50 DKK og du kan få tre par til 129 DKK. Mangler du et par billige sokker? Så kan du klikke her for at se vores udvalg af både blå og sorte strømper.

Vi kommer ikke udenom det. Med en god kvalitet følger også en højere pris, idet du oftest får, hvad du betaler for. Dermed også sagt, at selvom prisen per par kan virke relativ høj for nogle af de bedste sokker, så skal holdbarheden også medtages i regnestykket. En bedre kvalitet betyder nemlig, at der går længere tid før at strømperne er slidte og at der opstår huller hist og her. Derfor er vores klare anbefaling, at du holder øje med ovenstående kvalitetskriterier, næste gang du skal have nye strømper. 

STRIBEDE STRØMPER

Vores absolut bestseller er vores klassiske udgave af den sorte strømpe, men for at give et frisk pust til dit sokkevalg, har vi også udviklet og designet stribede strømper som fås i varianten blå. De stribede strømper består af to blå kontraster, i en mørkeblå og lyseblå udgave som giver et elegant og smart udtryk.

DINE NYE MANDE SOKKER

Står du enten af mangler en undskyldning for at købe et par strømper til dig selv, eller mangler du den perfekte gave? Forkæl dig selv eller en du holder af med et par fantastiske mande sokker. Du vil stryge direkte ind på listen over de bedste gaver, vores strømper har nemlig en smart klikfunktion, som gør at tøjsortering eller længere er et problem. Tværtimod bliver der kamp om, hvem der skal tage tøjsorteringen næste gang og dermed lægge strømperne sammen. Dine nye mande sokker vil dermed gøre hverdagen lettere, og i stedet for at bruge tiden på at finde den manglende strømpe makker, så kan du bruge tiden på det, som du har lyst til.

STØRRELSER PÅ VORES STRØMPER

Hos STAID har vi to forskellige strømpestørrelser, du kan enten få vores strømper i 39-41 eller 42-45. Begge vores strømper sidder yderest komfortabel på alle slags fødder, vi har ikke lavet forskelle på vores to forskellige strømpestørrelser, det er udelukkende størrelses på dine fødder som afgør valget af størrelsen på strømperne. I vores shop har du muligheden for at vælge mellem de to størrelser, når du er inde under produktet. Vi plejer at sige at sko størrelsen er et godt pejlemærke for din strømpestørrelse.

STRØMPER I ØKOLOGISK BOMULD

I vores strømper benytter vi os udelukkende at økologiske materialer, det er et af de mange bæredygtige initiativer vi har sat i værk for at skabe det, vi mener er den perfekte strømpe til dig. Vi får produceret vores strømper i Portugal, hvor vi benytter os af en strømpemaskine, som producerer med 168 nåls. Vi har mulighederne for at designe mange forskellige strømperne med lige netop denne kombination af nåle, derudover så giver det også en vis tykkelse i strømperne. Det er vores erfaring at danskere foretrækker en tykkere strømpe på en 168 nåls maskine, i stedet for en 200 nåls maskine. I mange andre lande foretrækker de tyndere strømper, som derfor også er produceret på en mere finmasket maskine - hvor sammenligningsgrundlaget nærmere sig nylonstrømper.

STRØMPER UDEN SØM

Vores økologiske bomuldsstrømper bliver produceret med håndketlet tå, det betyder at du kan en hel dag uden at bemærke at du har strømper på. Med håndketlet tå slipper du for en irriterende syning der nager i spidsen af tåen, derfor giver vores strømper en større bevægelighed i tå-området. Ved strømper uden søm vil du ikke lægge mærke til denne irritation, hvad enten du er på arbejde eller dyrker sport, at du oplever en følelse af at gå i bare fødder. Det føles næsten, som om at du ikke har strømper på.

HOVEDMATERIALET I DE BEDSTE SOKKER

Det første du skal være opmærksom på, er hvilket materiale sokkerne primært består af. Som oftest er det enten bomuld eller bambus, men det er også muligt at finde strømper i uld, ren polyamid eller modal for blot at nævne nogle. I denne guide vil vi fokusere på fordele og ulemper ved kvalitetssokker i bomuld og bambus, eftersom det er de materialer, som oftest benyttes i de bedste sokker. 

Fordelen ved bambus er, at det kan nedbringe lugtgener, idet der er tale om et fugtabsorberende og åndbart materiale. Samtidig føles bambusstrømper også en smule blødere end bomuldsstrømper i starten, grundet materialernes forskelligheder. Ulempen ved bambusstrømper er, at slidsstyrken er markant ringere end ved bomuldsstrømper, hvilket betyder, at du oftere skal købe nye strømper. Samtidig mister bambusstrømper også hurtigt sin blødhed, samt bliver hurtigere fnulret. 

Fordelen ved bomuld er, at det er et utroligt slidsstærkt materiale, samtidigt med at det er temperaturregulerende. Det vil sige, at dine fødder er bedre klædt på mod kulde, hvis du benytter bomuldsstrømper fremfor eks. bambusstrømper. Samlet set er bomuldsstrømper det naturlige valg, hvis du vil kombinere holdbarhed og komfort, hvorfor langt de fleste strømper også er produceret i bomuld. Ønsker du kvalitetssokker, vælg da gerne strømper i økologisk bomuld, eftersom det er klart den bedste løsning for dig og miljøet, og dermed også nogle af de bedste sokker, som du kan vælge. Økologisk bomuld er nemlig produceret med langt mindre vand, samt uden brug af pesticider og kemikalier, modsat konventionel bomuld, som ikke er underlagt de samme skrappe krav. 

Gennem de seneste par år er det populært at behandle strømper med sølv på nanoform, således at produktet er antibakterielt. Selvom det umiddelbart lyder smart, at man kan kombinere slidstyrken fra bomuld med et antibakterielt stof, så fraråder bla. Miljøstyrelsen og Forbrugerrådet Tænk at købe hverdagsprodukter med antibakteriel behandling.

Det skyldes,  at du både forurener miljøet og udsætter dig selv for et kemisk stof, der i mange tilfælde er overflødigt. Desuden kan der opstå problemer med resistens hos de mikroorganismer, som effekten skal virke mod. Resistente bakterier kan ikke slås ihjel med antibiotika, hvorfor man bør overveje købet af sådanne "coatede" produkter en ekstra gang. Læs mere om Forbrugerrådet Tænk's artikel om antibakterielle produkter her.

MÆNGDEN AF ELASTAN I STRØMPER

Mængden af elastan i strømperne afslører ofte hvorvidt der er tale om kvalitetssokker. Elastan er et billigt materiale, og får strømperne til at føles blødere, hvorfor du vil have en tendens til at vælge disse strømper i butikken. Sandheden er dog, at desto mere elastan benyttet, desto mere krymper strømpen over tid, samtidig med at holdbarheden forringes. Derfor bør du gå efter strømper, hvor mængden af elastan er lav. Dog bør der være noget elastan i strømpen, da det sikrer at strømpen tilpasses til din fods former.

STYRKET TÅ- OG HÆLOMRÅDE

Dette kan være svært at undersøge, fordi det kræver, at man nærstuderer vævningerne i de nævnte områder. Som udgangspunkt vil producenten dog selv reklamere med, at sokkerne er styrket hæl og tå, såfremt det er tilfældet, eftersom det er et klart kvalitetsparameter. Styrkede hæl- og tåområder giver, som ordet antyder, en mere slidstærk strømpe, som gør, at strømpen vil holde længere. Derfor er det et klart karakteristika for at de bedste sokker. 

LUKNING I TÅ PÅ SOKKERNE

Et andet tegn ved nogle af de bedste sokker forekommer, såfremt sokkerne har en hånd-ketlet lukning i tåen. En håndketlet lukning betyder, at der ikke vil være den ellers irriterende syning i tåen. En håndketlet lukning er med andre ord usynlig, skaber ikke ubehag og er derfor klart at foretrække. 

STRØMPERNE ER PRODUCERET I PORTUGAL

Du bør også undersøge, hvor strømperne er blevet produceret henne. Lovgivningen i forhold til brugen af kemikalier er oftest langt strengere for producenter i EU fremfor producenter i eksempelvis Asien. Hvis du vil være på den sikre side, bør du desuden købe strømper, som er OEKO-TEX 100-certificeret og/eller GOTS-certificeret. Det er din garant for, at der ikke er blevet benyttet skadelige kemikalier i produktionen. Desuden er arbejdsvilkårene oftest bedre indenfor EU, hvorfor du bør vælge strømper, som er produceret indenfor EU.