SORTE SOKKER

SORTE SOKKER I ØKOLOGISK BOMULD TIL MÆND

VI ER EKSPERTER INDENFOR SORTESOKKER

En af de helt store klassikere indenfor strømper, er selvfølgelig dine sortesokker. Den har været tidsløs og derfor er det måske også en af de mest populære udgaver indenfor strømper til mænd. Derfor har vi selvfølgelig udviklet og designet de helt perfekte sorte strømper. Sortesokker skal selvfølgelig være behagelig at have på og så er det også meget vigtig at de har en lang holdbarhed og kan holde lang tid i vaskemaskinen. Sorte sokker fra Staid er ikke ligesom de andre klassiske strømper, vi har nemlig en skjult trykknap – så dine strømper kan klikkes sammen inden vask og derfor slipper du for at sortere dine sorte sokker.  

PÅ JAGT EFTER SORTE STRØMPER? SÅ ER DU LANDET DET HELT RIGTIGE STED

Hos STAID har vi altid haft et princip; strømper skal være i højeste kvalitet, fordi livet er for kort til at gå i strømper af en dårlig kvalitet. Helt enkelt har vi derfor udviklet en række forskellige strømper til mænd, hvor både kvaliteten og funktionaliteten er med til at gøre vores sokker til nogle af de bedste herre strømper på markedet.

Vi har lavet en guide, som hjælper dig med at udpege hvad der afgør kvaliteten når det kommer til strømper, så læs vores strømpeguide her.

HVAD ER SÆRLIGT VED SORTESOKKER FRA STAID?

Vi har udviklet sortesokker til mænd, som adskiller sig fra andre sortesokker. Vores strømper kan nemlig klikkes sammen, så strømperne forbliver som et par under vask. Dermed skal du aldrig længere bruge tid på at sortere dine herrestrømper igen. 

Derudover har vi brugt, så strømperne opnår en højere slidstyrke. Endelig er vores sortesokker produceret i økologisk bomuld og uden skadelig kemi – Det er både godt for dig og miljøet. Vil du vide mere om vores strømpers egenskaber? Så læs mere her:

Sorte sokker med et tvist

Ønsker du stilrene sorte sokker med en smart funktionalitet og et lille moderne tvist? I så fald, er vores sortesokker med blå logostrop det helt rigtige valg til dig. Kvaliteten er uovertruffen og komforten endnu bedre. Gør dig selv en tjeneste og dine nye herrestrømper i dag. Du kan tjekke hele vores udvalg af strømper ud her

DE BEDSTE STRØMPER TIL MÆND

Vores mål er at overbevise de danske forbrugere om, at køb-og-smid-væk-kulturen skal afløses af “buy less, buy better”. Vi har derfor udviklet de bedste strømper til mænd, som kan klikkes sammen, således strømperne forbliver som et par under vask. Dermed slippe du for at finde makkeren til den sorte strømpe. 

Hvis du ønsker at følge os på vores rejse mod at gøre tøjindustrien mere ansvarlig ved at producere produkter i fremragende kvalitet, kan du følge os på Facebook og Instagram.