TANKEN BAG STAID 

Staid er baseret på en ambition om at redefinere måden, vi tænker den klassiske strømpe på. Med ønsket om at gøre livet nemmere for vores kunder uden at gå på kompromis med hverken design, kvalitet eller bæredygtighed, mener vi, at The New Classic Sock sætter nye standarder for, hvad man kan forvente af en strømpe

Tøjsortering er spild af tid

Vi har skabt en strømpe som skal gøre fortiden op med at sortere og matche strømper. Med The New Classic Socks vil du minimere tiden du bruger på at sortere og lede efter enlige sokker, hvorfor vi mener, at vi har skabt noget helt unikt med Staid. Nu er det endelig slut med at smide enlige strømper ud, hvorfor vores løsning tilmed også er bæredygtig. 

SHOP NU

Startskuddet på en iværksætterdrøm

Vi er to unge drenge, som altid har brændt for at skabe noget unikt. Derfor satte vi os for at redefinere måden vi tænker den klassiske strømpe på, hvor vi har tilladt at skubbe ved grænsen af, hvad man kan forvente af en strømpe. 

Vi har haft en kompromisløs tilgang i processen, hvor hverken et kompromis med kvaliteten, bæredygtigheden eller funktionaliteten har været en løsning for Staid. Derfor er vi endt ud med et bæredygtigt niche-produkt, som ikke bare gør os til den næste i rækken af profit-orienterede tekstilproducenter.

Vores strømper er i en uovertruffen, økologisk kvalitet, og de besidder samtidig en smart funktionalitet i form af trykknapper som sikrer, at dine strømper forbliver som ét par under vask. Alt sammen sat i verden for at gøre din hverdag en smule nemmere og en smule mere bæredygtig.

Vi værdsætter, at du allerede har givet dig tid til at læse dette, og så håber vi, at du vil følge os på vores rejse på Facebook. 

 

De bedste hilsner fra
Mathias & Jacob fra STAID

En tidsløs klassiker

 

“Vi har altid haft fokus på at skabe den perfekte strømpe, og det har vi stadigvæk.”

Den klassiske strømpe er et essentiel stykke tøj i gaderoben. Den er ganske enkel, men også tidsløs. Vi har forsøgt at skubbe til rammerne for, hvad vi kan forvente af en strømpe. Med et moderne take har vi udviklet en ganske særlig funktionalitet i form af en trykknap, som gør, at du ikke længere skal sortere dine strømper. Dette er et opgør med de utallige enlige strømper, som i årevis har givet dig problemer med at finde den tilhørende strømpe-makker. Vil du komme endnu tættere på holdet bag Staid og læse om rejsen hertil, så følg med her!

FØLG REJSEN
Staid Team