OMBYTNING & RETUR

RETURNERING – SÅDAN GØR DU

Hvis du, mod forventning, ønsker at returnere dine produkter, har vi forsøgt at gøre processen så enkel som mulig. Returneringen skal ske som beskrevet i nedenstående 4 steps. Skulle der opstå forvirring, hjælper vi altid med ombytning & retur , så tøv ikke med at række ud til os gennem vores kontaktformular. Formularen finder du her:

1. BESTIL RETURLABEL OG -SEDDEL

Du bestiller en returseddel og køber returfragt til din returpakke gennem vores returportal. Prisen for retur er altid DKK 39 inkl. moms.

Når betalingen er gennemført, kan du på kvitteringssiden hente din returseddel og pakkelabel. Retursedlen og din købte pakkelabel vil også blive sendt til din angivne e-mail adresse. Retursedlen skal vedlægges i pakken, mens pakkelablen skal klistres på pakken.

 

2. PAK RETURVARERNE FORSVARLIGT

Du bedes pakke varerne forsvarligt, således varerne ikke beskadiges under transporten.

Vi anbefaler, at du benytter den forsendelsespose, hvori du modtog varerne. Posen har en ekstra limlukning, så den nemt kan benyttes igen.

 

3. INDLEVÉR I NÆRMESTE GLS PAKKESHOP

Når du har bestilt returforsendelsen og pakket returvarerne forsvarligt, er pakken klar til at blive indleveret hos en GLS pakkeshop nær dig. 

Du finder den nærmeste GLS pakkeshop her.

 

4. VENT PÅ REFUNDERING

Når vi har modtaget din returpakke, vil vores kundeservice behandle den hurtigst mulig. Såfremt din returordre opfylder betingelserne for retur, sørger vi for at refundere dit køb hurtigst muligt.

Der kan gå op til 14 hverdage fra vi har modtaget din returordre, til at beløbet er refunderet til din bankkonto