THE NEW CLASSIC SOCK

Vi har sat nye standarder for dine forventninger til klassiske sokker. Vi har ganske enkelt redefineret måden vi tænker sokker på. Med strømper fra Staid får du et produkt lavet af de absolut bedste materialer, som samtidig understøtter retningen mod en mere bæredygtig tøjbranche. Vi har tilføjet en trykknap på alle vores klassiske sokker, så de kan klikkes sammen. Det er dermed et farvel til enlige strømper i sokkeskuffen.. 

Introducerer DE nye klassiske sokker 

Med The New Classic Sock har vi at gemt en smart trykknap bag vores moderne logostrop. Trykknapperne gør, at du slipper for at matche dine strømper efter vask, da de kan klikkes sammen og derved altid forbliver som et par. Med andre ord har vi ganske enkelt kombineret en smart funktionalitet med et elegant design. Vil du gerne slippe for at sortere dine strømper, eller er du træt af at den ene strømpe-makker sporløs er forsvundet? Så er The New Classic Sock det perfekte match for dig. 

Shop nu
Staid Sokker
Herrestrømper Der Kan Klikkes Sammen

fokus på den mindste detalje 

Kvaliteten og komforten er i højsædet ved The New Classic Sock. Vi har udvalgt en unik blanding af økologisk bomuld og polyamid for at forlænge holdbarheden. I kombination med dette har vi styrket hæl- og tåområderne for at øge slidstyrken. Endelig har vi håndketlet lukningen i tåen for at mindske ubehag og irritation som er kendetegnet ved billigere strømper. Vi har med andre ord nørdet strømpen helt til ned til den mindste detalje, hvorfor vi mener at vi har skabt den perfekte strømpe i form af The New Classic Sock. Mangler du inspiration, så læs vores seneste indlæg her som giver gode råd om, hvad der kendetegner et par gode strømper.

LÆS GUIDE

En nemmere hverdag

Vores vision bygger på at gøre hverdagen nemmere for dig. Med The New Classic Sock slipper du for at sortere dine strømper – et enkelt klik forenkler dermed din hverdag. Det betyder samtidig at du kan vinke farvel til dine enlige strømper. Vores strømper er selvfølgelig bæredygtige og fremstillet af materialer i absolut verdensklasse. Er du mere interesseret i vores sokker med knapper, så kan du læse mere her

Bæredygtige Strømper Fra Staid

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Vær den første til at modtage eksklusivt indhold, nyheder og ekstraordinære tilbud - Alt sammen i din indbakke